top of page
Foto selectie

Wandel & Life coaching 

Section Subtitle

Verwacht niet dat ik een pasklare oplossing zal bezorgen. Ik zal vooral goed luisteren en inspirerende vragen stellen, ik zal ook ondersteunen en erkenning en herkenning geven waar nodig.

 

Het traject start met een verkennend gesprek. Hierin gaan we na wat voor soort ondersteuning je precies zoekt en waar je ongeveer naartoe wil of waar je op vastloopt.

 

Na dit gesprek begint het traject als je dat wenst, we gaan hierbij naar het volgende op zoek:

 

  • Wat wil je precies?

  • Wat hield jou tot nog toe tegen?

  • Welke mogelijkheden zijn er om je doel te bereiken?

 

Ten slotte maken we de stappen die je wil zetten om je doel te bereiken concreet en volg ik je proces verder op tot je staat waar je wil staan of tot je voldoende op weg bent om de rest van de weg alleen af te leggen.

 

Wat is mijn tarief? Ik vraag 75 euro per uur

 

Waarom ben ik coach geworden?

 

 

Kort samengevat: omdat ik zelf meermaals gevoeld heb dat coachen en gecoacht worden werkt. Het heeft mijn eigen leven in een stroomversnelling gebracht. Eenvoudigweg omdat ik enerzijds iedere keer opnieuw voelde dat er oprecht naar mij geluisterd werd, maar anderzijds omdat er daarna ook telkens gevraagd werd:  Wat wil je nu eigenlijk echt én wat wil je er mee doen?

 

Wat wil je veranderen of aanpakken?

 

Dit werkte zo goed voor mezelf dat ik ook zelf coach wilde worden en anderen wou ondersteunen zodat ze dezelfde veranderingen en stroomversnellingen kunnen ervaren.


 

Wat vind ik belangrijk als coach?

 

In de eerste plaats luister ik zonder vooroordelen Dat is de absolute basis wat mij betreft: Luisteren. Echt en oprecht vragen 'Hoe gaat het?' en daarna niet per sé verwachten dat de beleefdheidsvorm ‘goed’ wordt geantwoord en we gewoon doorgaan alsof er niets aan de hand is.

 

Eens ik weet wat je wil laat ik je de reis zelf uitstippelen naar de bestemming die je graag wilt. Ik beslis dus niets voor jou, ik zoek naast jou, als Compagnon de Route.

bottom of page