• Dina Vierendeel

Op’t gevoel: op zoek naar mezelf in verbinding met anderen

Bijgewerkt op: 14 mei

Mijn vrienden en familie weten het: ik vertoef heel vaak in Hansworld… bij momenten is het daar goed toeven, maar soms is het daar ook chaotisch… En ja, chaos kan leuk zijn, maar het heeft ook zijn mindere kanten. Stel dat ik met deze site wat structuur zou kunnen aanbrengen in de wildgroei aan gedachten en ideeën in mijn hoofd? Wat zou er dan gebeuren?

Dit wordt een labo, een virtuele plaats waar ik de ideeën in mijn hoofd vorm mag geven, structureren en (wie weet) stap voor stap concreet maken. En als dat niet lukt dan mogen ze gewoon wegzakken in mijn schrijfsels, tot ik ze her – ontdek.

Ik beken: ik maak dit dus vooral voor mezelf, gewoon omdat ik het leuk vind. Omdat er iets broeit dat eruit moet en omdat het me kan helpen als ik dat op de één of andere manier kan uiten, lezen en herlezen.

Geen idee waar dit precies zal toe leiden. Maar in eerste instantie wil ik me amuseren, wil ik inspiratie zoeken en delen. Ik ga op zoek gaan naar wat me blij maakt en wat voor mezelf de leukste manier is om in verbinding met anderen te staan. Ik wil leren om naar buiten te treden met ideeën, niet zozeer omdat ik zou verwachten dat anderen het leuk vinden (al wordt dat natuurlijk geapprecieerd) maar vooral omdat ik ze zelf leuk vind.


Laat dit dus mijn eigen, kleine kijk op de wereld worden. Wie dit volgt mag meekijken over mijn schouder en samen met mij op zoek gaan naar dingen om over na te denken, naar verwondering, kleine glinsteringen en avonturen van elke dag!.
0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven