• Dina Vierendeel

Doe de lichten in mijn ogen aanDoe de lichten in mijn ogen aan, en wens me goede nacht Zet het denken heel zacht uit Want wat is, en was, en worden zal heb ik nooit echt goed geweten

Ik laat me vallen en vlieg vlieg, vlieg, ik laat me vallen en land als blauwe vogel in jouw hand

Kijk naar mij en leer: leer vliegen naar geluk, leer zweven door je leven leer zomerritmes zingen

We blijven slapen morgenvroeg en genieten nacht na dag van nu en nu en nu

Tot morgen niet meer komen moet omdat vandaag zo mooi zal zijn.

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Af en toe is het voor mij nodig om genoeg te rusten en nagenoeg ‘niets’ te doen. Toegegeven, hoewel dit nodig is en me veel deugd doet is het niet altijd mijn sterkste kant om dit toe te laten.Maar… b

Houd je in tussentijd uit alle macht vast aan de volgende regel: geef niet op bij tegenslag, vertrouw niet op voorspoed, en wees je er altijd terdege van bewust dat geluk de gewoonte heeft zich te ged

En dan is het plots oktober en heb ik maandenlang niets meer gedeeld of geschreven via ‘Op’t gevoel’. Het leven nam even in sneltempo over, waardoor het schrijven op de achtergrond verdween. Maar aang