top of page

Over ons

Op't gevoel was in de eerste plaats een blog, een blog waar Hans op zoek ging naar zichzelf in verbinding met andere. Op zijn weg ontmoette hij Dina die dezelfde passie voor verhalen, gevoelens en mensen deelde. Vanuit ieder zijn eigenheid en expertise breide "Op't gevoel" uit naar een coaching praktijk en een  creatieve therapie praktijk te Zottegem. 


Met één doel voor het oog, het oprECHT luisteren naar mensen,als compagnon de route naast jouw zijde.
Even samen op weg, om je nadien in jouw eigen kracht te zetten, zodat je net met die kracht, jouw kracht alleen verder kan.

" Quote Samen te kiezen"

Meet The Team

Hallo, ik ben Hans! Ik ben life- en wandelcoach, loopbaanbegeleider en blogger. In het verleden werkte ik vijftien jaar met hart en ziel als begeleider van mensen met een beperking, maar al die tijd had ik met een eigen beperking te kampen. (de ziekte van Crohn)  Dit dwong me ertoe om tijdelijk te stoppen als begeleider en eerst op zoek te gaan naar meer balans, naar wat me zelf blij maakt en waar ik energie van krijg. Want dat was ik toen op de één of andere manier uit het oog verloren…

 

Na een zoektocht met vallen en opstaan kwam ik – naast aanpassingen van een aantal levensgewoonten – onder andere ook uit bij energiegevers zoals zingen, natuur, rust, spelen (jawel, spelen 🙂 ) en wandelen.

 

Ik coach graag richting inspiratie, richting wat iemand wil vanuit ‘eigen hart’ en richting enthousiasme!

 

Op mijn blog vertel ik over mijn eigen zoektocht en twijfels, over wat me inspireert en wat me blij maakt.

Onze Partners

Unknown.png
121123843_10158470483416368_7886893182127213384_n.jpg
Schermafbeelding 2021-09-28 om 14.37_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-09-28 om 14.38_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-09-28 om 14.38_edited.png

Hallo, ik ben Hans!

In het verleden werkte ik vijftien jaar met hart en ziel als begeleider van mensen met een beperking, maar al die tijd had ik met een eigen beperking te kampen. (de ziekte van Crohn)
Dit dwong me ertoe om tijdelijk te stoppen als begeleider en eerst op zoek te gaan naar meer balans, naar wat me zelf blij maakt en waar ik energie van krijg. Dat was ik toen op de één of andere manier uit het oog verloren…

Na een zoektocht met vallen en opstaan kwam ik – naast aanpassingen van een aantal levensgewoonten – onder andere ook uit bij energiegevers zoals zingen, natuur, rust, spelen (jawel, spelen ) en wandelen. En net tijdens zo’n wandeling,  op een hiking in Nederland ontmoette ik iemand die vertelde over de opleiding ‘Inspirerend Coachen’. Ik werd er zo enthousiast van dat ik me reeds tijdens dit gesprek denkbeeldig inschreef voor de opleiding.

Nu zoveel jaar, later kan ik eindelijk zelf aan de slag als coach.
 

Ik coach graag richting inspiratie, richting wat iemand wil vanuit ‘eigen hart’ en richting enthousiasme!

Op de blog vertel ik over mijn eigen zoektocht en twijfels, over wat me inspireert en wat me blij maakt. Over kwetsbaarheid en waarom dit ons net meer mens maakt.

bottom of page